Mulți antreprenori își doresc inspirație, experiențe și povești de succes.
 
Când vezi o altă persoană care a reușit, plecând dintr-un punct mult mai jos decât tine, parcă ți se ridică puțin vălul de pe ochi, și începi să te gândești:
 
💥„...Hmmm…păi dacă a fost posibil pentru acea persoană, care a avut mult mai puține resurse decât mine…sigur, și eu voi reuși!”
 
Acesta este rolul poveștilor de succes. Să te facă să crezi că se poate.
 
Știind dorința aceasta a antreprenorilor de a fi inspirați de experiențele altora, am pregătit pentru tine o serie de interviuri cu adevărat deosebite!
 
În timp ce peste 80% din firme se plâng că nu găsesc angajați motivați și implicați, angajații unui anume antreprenor au împrumutat firma din fondurile proprii, atunci când aceasta a trecut prin perioade mai dificile!
 
În timp ce mulți din cei care au deschis un business au îndoieli că au toate resursele necesare pentru a reuși, o antreprenoare administrează o afacere având doar 8 clase! Și multă, multă voință…
 
✅În timp ce pentru mulți, a avea un business bazat pe pasiuni este un lux și doar un vis frumos, o altă antreprenoare a clădit cu răbdare, un business din desenatul de cercuri!
 
Îți vine greu să crezi așa ceva?
 
Vizionează cele 3 interviuri cu acești antreprenori și convinge-te singur! + Găsești un al patrulea interviu-surpriză! 🙂 (este vorba despre unul din cei mai cunoscuți educatori financiari din România!!)
 
Îți poți extrage lecții prețioase despre mindset, voință, încredere, creativitate, inovație, curaj, speranță!

Introdu în câmpul de mai jos 👇 adresa de e-mail pe care o folosești cel mai des și primești în câteva minute e-mailul cu cele 4 interviuri!
.