Webinar Gratuit – De ce să îți construiești scara de produse începând de la produsul mai scump, NU de la cel mai ieftin!! 

1 Noiembrie, între orele 19,00 – 20,30 (ora României), pe Zoom

Doar pentru Coachi, Psihologi și Terapeuți cu minim 2 ani de experiență practică!

Te salut! 

Cunosc teoria generală care există acum în marketingul online:

  • „Trebuie să începi cu produse ieftine dacă nu te cunoaște lumea!!” 
  • „E nevoie să creezi o scară de produse începând cu cel mai ieftin, apoi în timp vei ajunge să vinzi și produse premium!” 

De ce consider că aceste teorii sunt greșite și îți consumă timpul, energia și banii? 

Din propria experiență cu crearea și vânzarea cursurilor online plus peste 15 ani de experiență în vânzări de toate tipurile, pot să-ți spun că există scurtături la tot acest proces. Eu le-am căutat pentru mine și le-am găsit!! 

Poate deja resimți și tu oboseală și constați că pentru a vinde produse relativ ieftine, efortul de marketing și promovare este destul de mare. Și uneori, dacă tragi linie, constați că nu e tocmai rentabil. Sau ți-ai dori mai mult cu mai puțin efort și energie investite în tot acest proces. 

Propunerea mea pentru tine e să construiești vestita scară a produselor începând cu…produsul cel mai scump pe care l-ai putea crea!! Apoi de la acest produs premium să construiești și alte produse ceva mai ieftine. 

Sunt foarte multe avantaje ale acestei inversări a trendului actual. 

Vino la un webinar gratuit de doar o oră și jumătate, în data de 1 Noiembrie, între orele 19,00 – 20,30 (ora României), pentru ca să începi o lună nouă cu idei noi!! 

Și îți voi spune totul despre această perspectivă total diferită a mea! Afli toate avantajele pe care le ai dacă faci lucrurile altfel decât ți se tot spune în marketingul actual! 

Te aștept cu drag și cu informații WOW! Dă click pe butonul de mai jos și înscrie-te la webinar!

.